Alt er politikk

Politikk er viktig. Men politikk er mye mer enn det som foregår i kommunestyresalen og på Stortinget. Alle de små og store handlingene vi gjør for å bidra til å forme samfunnet rundt oss i den retningen vi tror på er politikk. Jeg kommer alltid til å være et politisk menneske, men jeg tror det er sunt og bra både for mennesket og politikken å ikke alltid være politiker.

1000365

I går kveld ga jeg beskjed til nominasjonskomiteens leder at jeg ikke ønsker renominasjon som SVs førstekandidat ved neste kommunevalg. Det skyldes både at jeg vil ha mer tid til gjøre andre ting enn politikk, og at jeg vil jobbe politisk på andre måter. Det er et privilegium å være folkevalgt, og jeg er veldig glad for den tilliten jeg har fått fra parti og velgere. Men 8 år i kommunestyret er i grunnen lang tid i et liv som også skal inneholde familie, jobb, venner og egen helse. Dessuten mener jeg at det er lurt å rullere på de politiske posisjonene.

Enda er et drøyt år igjen til valget, og masse viktig politikk å jobbe med som formannskapsmedlem og kommunestyrerepresentant. Allerede i dag er det kommunestyremøte og jeg ser frem til diskusjoner om kommunens fremtidige investeringsplaner, bygging av Storelvahallen (jeg går så klart for raskest mulig utbygging, for elevene på Storelva fortjener skikkelig gymsal) og tillitsreformen i helse og omsorg. Så skal nominasjonskomiteen jobbe med å finne nye kandidater til å fronte partiet ved neste korsvei. Jeg vet at det er mange dyktige folk å ta av, og gleder meg til å heie på dem.

Advertisements

Kommentarer?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s